manikűr-műköröm

A rendszeres kéz- és körömápolás kulcsfontosságú az életben. Kezünk az élet minden pillanatában szem előtt van, ezért nem mindegy, hogyan is néz ki. Gondoljunk akár csak egy kézfogásra vagy egy elegáns vacsorára: a kéz folyamatosan reflektorfényben van. Úgy gondolom nem szükséges ecsetelni, milyen negatív benyomást kelt egy ápolatlan kéz látványa.Szakember segítségével már nem csak ábránd a gyönyörűen ápolt kéz és az igényesen kialakított köröm. Szabóné Bella Mária különleges szolgáltatásokkal (spa kézápolás, paraffinos kézmasszázs), a legújabb technikákkal (gel-lakk, tipp, porcelán, épített zselé) és trendkövető díszítésekkel várja kedves vendégeit.

Paraffinos kézápolás

Ha a kézápolást inkább szakemberre bíznád, akkor vegyél igénybe egy tápláló, paraffinos kezelést. Most jött el az ideje ennek a hatóanyagnak, hiszen csodálatosan bársonyossá és hosszútávon hidratálttá varázsolja a bőrt. A professzionális ápolás során olyan értékes anyagok jutnak a bőrbe, amik mind annak puhaságát és feszességét adják. A kezeket ilyenkor egy meleg, paraffinos fürdőbe mártják, majd kesztyűt húznak rá, és körülbelül 10-20 perc múlva a megszilárdult anyagot eltávolítják a bőrről.

Francia manikűr
Viola Dóra - francia manikűr
Úgy, ahogy általában a divatban, a körmök formázásában és színezésében is csak a változatosság az örök. Ennek ellenére, a 20-as években indult francia manikűr még mindig hódít, mely a kéz körmének egyik legszebb kezelési módja a maga visszafogottságával és természetes szépségével.

 

Ezt a típusú manikűrt divattervezők hívták életre azzal a céllal, hogy a modellek körme minden ruhához jól illeszkedjen. A körmöket úgy lakkozták, hogy színük a természetes körömszínnel harmonizáljon, vagy egyszerűen színtelen, ill. rózsaszín lakkot használtak, majd a körmök végeit hófehérre lakkozták. Ma már bárki számára elérhető a mi szalonunkban is.

Japán manikűr

A japán manikűr lényegét tekintve a lehető legtermészetesebb körömápolási eljárások közé tartozik. A japán manikűr már 400 éve a szigetország arisztokráciájának kiváltságai közé tartozott, de hozzánk csak a közelmúltban érkezett el, és kezd elterjedni. Ez a manikűr eljárás nem csak természetessége és körömre gyakorolt pozitív hatása miatt közkedvelt, hanem azért is, mert egyaránt alkalmas, hogy férfiak és nők is ápolják vele körmüket.

A kezelés lényege a körömlemezek méhviaszos ápolása. Leggyakrabban azoknak ajánljuk, akiknek töredezésre hajlamos a körmük, vagy épp most döntöttek úgy, hogy végleg megszabadulnak műkörmeiktől. Ugyanis a japán manikűr nagyon gyorsan helyrehozza a túlzottan igénybevett körmöket, és magas fényt kölcsönöz nekik. Az eljárást érdemes kéthetente elvégezni.

Műköröm

A műköröm készítés célja a természetes körmök megerősítése, meghosszabbítása, esztétikusabbá tétele. A természetes körömlemez meghosszabbítására léteznek tartós alátétek.,

Árlista
Manikűr
(klasszikus manikűr, francia manikűr, japán manikűr)
 2200-3200 Ft
Spa kézápolás + Paraffinos ápolás 2600 Ft
Gel-lakk (shellac fényre kötő tartós lakk) 3800 Ft
Műköröm
(tipp + zselé, épített zselé, francia zselé)
5000 – 8000 Ft

Viola Dóra - manikűr