oktatás

„Mindig is a színpadon éreztem magam igazán otthon. Több nagy professzionális fodrászati márkának voltam oktató- és bemutatófodrásza, mígnem rátaláltam az Alfaparf-ra, amit nagyon megszerettem. Idővel felhasználóból a márka bemutatófodrásza lettem. Az én feladatom volt, hogy kiépítsek egy, a megszokottól eltérő továbbképzési rendszert. Mára az ország minden megyéjében dolgozik egy Alfaparf oktató, akik közvetlen kapcsolatot tudnak tartani az ott élő fodrászokkal, és helyileg tudják őket képezni. Már a kezdetektől tudtuk, hogy nem szeretnénk főváros-centrikusságot, amit jól meg is tudtunk valósítani: szalontrénereinkkel közösen mindenkihez eljutunk országszerte.

Jelenleg vidéki fodrászszalonokban és budapesti székhelyű, Hair-Line Oktatóstúdiónkban várjuk a továbbképzésre, szakmai fejlődésre vágyó fodrászokat. A képzési paletta minden igényre kiterjed, köztük ugyanúgy megtalálható a tanulóknak és a sok éve fodrászként dolgozóknak szóló oktatás egyaránt.

A frizurakészítés fortélyainak átadása mellett fontos, hogy képzéseink az aktuális divathoz éppúgy kapcsolhatóak legyenek, mint az alaphajvágások alapelveihez. Oktatóstúdiónkban évente több száz fodrász vesz részt a képzéseken, rendszeres nagybemutatóinkon pedig ezrek tapsolnak a fináléban. Nagyon örülök, hogy részese lehetek ennek, megoszthatom tudásomat a fodrászkollégákkal!

Viola Dóra
Fodrászmester
A Hair-Line Oktatóstúdió szakmai vezetője
Az Alfaparf szakmai vezetője”

Viola Dóra oktatás (1)
Viola Dóra oktatás (2)